Selasa, 02 September 2014

κατάλληλα ντυ

Το Διαδίκτυο έχει πλέον δώσει τη δυνατότητα να λάβει την αναζήτηση εργασίας πέρα από τα όρια, σε ότι μπορείτε τώρα εύκολα να αναζητήσει μια θέση εργασίας εστιατόριο στο Τορόντο ή θέσεις εργασίας σεφ μόνο με μερικά κλικ του ποντικιού. Απλά πληκτρολογήστε προτίμησε την καριέρα και τη θέση σας στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και δείτε τις ευκαιρίες απασχόλησης έρχονται σε.

Ακούγεται εύκολο, δεν είναι; Καλά θυμάστε με την ευκολία της χρήσης του Διαδικτύου για την αναζήτηση θέσεων εργασίας θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι για να διεξάγει μια αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας, χρησιμοποιώντας μόνο το Διαδίκτυο είναι σχεδόν μια μη ρεαλιστική προσδοκία. Ακόμα θα πρέπει να εφαρμοστεί, να υποβάλουν το βιογραφικό σας και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη. Όλα εκ των οποίων θα απαιτήσει έρευνα από την πλευρά σας.

Η έρευνα σχετικά με έναν πιθανό εργοδότη εξακολουθεί να είναι ένα κρίσιμο μέρος της κάθε επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας. Άτομα που αναζητούν εργασία θα πρέπει να είναι προτεραιότητά τους να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους πιθανούς εργοδότες και τη βιομηχανία που εκπροσωπεί. Οι πέντε παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν με την αναζήτηση εργασίας σας:

1. παραμείνει επικεντρωμένη
Μείνετε επικεντρώθηκε στην έρευνα στόχο σας και αν έχετε σκοντάψει σε μια ενδιαφέρουσα άσχετη ιστοσελίδα, σελιδοδείκτη και να επανέλθουμε σε αυτό αργότερα. Αν όχι, πριν το καταλάβεις έχεις χάσει την αίσθηση του τι ήθελε να επιτύχει, και έχουν περάσει την τελευταία ώρα βλέποντας αστεία βίντεο.

2 Αναπτύξτε μια στρατηγική έρευνας
Αναπτύξτε ένα σχέδιο προτού να αρχίσουν να ψάχνουν για πληροφορίες, αποφασίζοντας εκ των προτέρων πόσο χρόνο είστε πρόθυμοι να επενδύσουν την έρευνα ένα συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα σας θα επηρεάσει το πού να κοιτάξετε στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για την αναζήτηση newsgroups, τα blogs ή ιστοσελίδες της εταιρείας. Γνωρίζοντας περίπου όπου μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες σας θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη του σχεδίου σας.

3 Κρατήστε Records
Όπως μπορείτε έρευνα πιθανούς εργοδότες θα συλλέξει πολλές πληροφορίες. Οργανώνοντας τις πληροφορίες που θέλετε να κρατήσετε και απορρίπτοντας αυτό που έχει ελάχιστη ή καμία άμεση αξία, θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι όταν έρχεται η ώρα να ανταποκρίνεται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους εργοδότες που σας ενδιαφέρει.

4 Θέστε ρεαλιστικούς στόχους
Στόχοι θα εξασφαλίσει τη διαμονή σας σε καλό δρόμο και θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη, όπως «δαπάνες 2 ώρες την ημέρα, ερευνώντας εργοδότες που ψάχνουν για σεφ και μάγειρες» σε αντίθεση με το στόχο να «ψάχνουν για μια θέση εργασίας στο Διαδίκτυο σήμερα».

5. Επισκεφθείτε το εστιατόριο
Μερικές φορές, αν είστε τυχεροί, ο διευθυντής προσλήψεων μπορεί να σας πάρει συνέντευξη από τη στιγμή που θα αφήσετε το βιογραφικό σας ή να συμπληρώσετε την αίτηση. Έτσι, να είστε προετοιμασμένοι και να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα ντυμένοι. Για να πάρει κάποιο χρόνο με πρόσωπο με έναν διευθυντή που θα θέλετε να βεβαιωθείτε jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   ότι δεν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μια βιασύνη. Προσπαθήστε να επισκεφθείτε το εστιατόριο περίπου δέκα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να νικήσει το μεσημεριανό βιασύνη και πριν 15:30 τις καθημερινές για να νικήσει το δείπνο βιασύνη. Τα Σαββατοκύριακα πολλά εστιατόρια θα απολαύσετε το πρωινό ή brunch μια βιασύνη, έτσι θα έχετε να κάνετε κάποια έρευνα, αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το εστιατόριο για το Σαββατοκύριακο.

Η εύρεση εργασίας σε απευθείας σύνδεση είναι το εύκολο μέρος. Αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα κατάλληλο για το τι η εταιρεία ψάχνει για να πάρει περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Να θυμάστε, όταν εκτελεί την έρευνά σας να παραμένει επικεντρωμένη στο έργο στο χέρι, να αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα στόχο, να έχετε καλές επιδόσεις των εν δυνάμει εργοδότες, έτσι ώστε να μπορεί να ανατρέχετε σε αυτά αργότερα και να θέσει ρεαλιστικούς στόχους του πόσο πολύ την έρευνα σας μπορεί να εκτελέσει. Αν κυριεύσει με το ποσό των διαθέσιμων πληροφοριών, υπάρχουν επίσης πολλά κυνηγούς κεφάλι και executive recruiters που θα σας βοηθήσουν στην αντιστοίχιση των δεξιοτήτων σας με μια εταιρεία που ψάχνει για την πλήρωση κενής θέσης.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar