Selasa, 02 September 2014

τους ποικίλλει από

Θέλετε να πάρετε μπροστά στη ζωή και την καριέρα σας.
      
      Τυπική σύμβολα του καθεστώτος σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον τείνουν να έρθουν με την προώθηση. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να τους κερδίσουν. Είναι διακριτικά του βαθμού στον εταιρικό στρατό.

         Μερικά από τα πιο κοινά a Re:
             - Μια θέση πάρκινγκ δίπλα στο κτίριο
           - Ένα γραφείο με ένα παράθυρο (γραφεία γωνία και εκείνους στους πάνω ορόφους καλύτερα)
            - Executive προνόμια τραπεζαρία
            - Wet bar στο γραφείο
             - Τζακούζι γραφείο παρακείμενα
             - Blackberry συσκευή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από την εταιρεία
             - Ένας ιδιαίτερος γραμματέας
              - Πρώτης τάξεως ταξίδια προνόμια
                λάμπες -designer και επίπλων, καθώς και LCD οθόνες υπολογιστών

            Παρόλο που ως wanabee διαχείρισης αντιπαράθεση δεν μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποια από τις παραπάνω σύμβολα του καθεστώτος, που μπορεί να είναι σε θέση να καταλήξουμε σε λογικές συσκευές τηλεομοιοτυπίας. Ίσως δεν βαθμολογώ ένα διατηρούνται θέση στάθμευσης δίπλα στο κτίριο, για παράδειγμα, αλλά ίσως μπορείτε να επιτυγχάνω με πλάγια μέσα ένα στον αποκλειστικό παρτίδα, η οποία είναι καλύτερη από ό, τι πεζοπορία τρία τετράγωνα από το γενικό χώρο στάθμευσης, όπως το υπόλοιπο των είλωτες.

             Κάντε την επιχείρησή σας να λένε ωραία πράγματα στον γραμματέα ο οποίος χειρίζεται αυτά τα θέματα. Επίσης, καταβάλλει για να προσεγγίσει τους ανθρώπους, όπως το κεφάλι των εγκαταστάσεων και συντήρησης, οι οποίοι θα είναι σε θέση να εγκαταστήσετε ένα καλύτερο χαλί γραφείο ή ταπετσαρία από ό, τι σας αξίζει. Ελέγξτε διαχρονικό βιβλίο Dale Carnegie Πώς να κερδίσει τους φίλους και τους ανθρώπους επιρροής για τα λεπτότερα σημεία της που ασχολούνται με τέτοια παιδιά.
 
           Μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι πολιτικά σκόπιμο να περάσουν τα δικά σας χρήματα για πράγματα που η εταιρεία δεν θα παρέχει, όπως Α, ότι Blackberry ή ότι νεότερο GSM κινητό τηλέφωνο και το γραφείο υψηλής ποιότητας έπιπλα.

          Οι ξένοι, οι νέοι εργαζόμενοι, και casual επισκέπτες που δεν γνωρίζουν τη διαφορά θα σκεφτούν ακριβά στολίδια σας ήρθε με το έδαφος. Αν κάποιος είναι αρκετά αγενής να ρωτήσει, "Πώς αξιολογείτε αυτό;" Απλά χαμόγελο και να σηκώνετε τους ώμους σας. Αυτό προσθέτει στην μαγεία σας.

         Άτυπη σύμβολα του καθεστώτος είναι ένα άλλο θέμα. Αυτά είναι συχνά υιοθετούνται από την άτυπη οργάνωση, και η σημασία τους ποικίλλει από μία εταιρεία ή depar ΜΕΝΤ για την επόμενη. Για παράδειγμα, έχει αναφερθεί αναφερθεί ότι ορισμένοι διευθυντές ήθελε να εμφανιστεί το λογισμικό υπολογιστή που τρέχει σαν σύμβολα κοινωνικής θέσης.

          Η "αρχή" με ένα τέτοιο "οθόνη" δεν μπορεί το πρώτο πράγμα σχετικά με τα προϊόντα αυτά και καθώς μπορεί να είναι εντελώς τεχνικά δεξιός σε οποιεσδήποτε δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

          Όπως και σκεφτείτε μια τράπεζα λεπτών οθονών LCD του υπολογιστή ως s λίγο περισσότερο από ό, τι μια σειρά από dim λαμπτήρες. Τα πιο εντυπωσιακά upcomimg compuitermodels σε οθόνη περιλαμβάνει το Microsoft System Office 2007 beta 2 Λογισμικού, σελίδες web του υπολογιστή κλειδωμένο σε Sourceforgenet ασχολείται κυρίως αφορούν την ασφάλεια αντίστοιχης σύνδεσής τους sourceforge πρόγραμμα υπολογιστή s, τα σχέδια κρυπτογράφησης amd εταιρικό firewall Όπως και πάντα βοηθά για να εμφανιστεί το πιο πρόσφατο λογισμικό Beta απελευθέρωση της Microsoft όπως το επερχόμενο vaporware λειτουργίας sytem Vista, να έχετε και ιδέα δώσει την προηγούμενη ενσωμάτωση της upcomiing Vista λειτουργικό Sytem στο παρελθόν ήταν ονομάζεται "Longhorn".

Tidak ada komentar:

Posting Komentar